كلنا بنحب الرنجة وفى شم النسيم كمان بتبقى تحفة لكن الطريق التقليدية اننا بنشممها النار ولمون وناكلها لكن جربتوا قبل كدة سلطة الرنجة الجميلة الى بتديها طعم جميل وبتكسر الحادق الى فيها وبتديها طعم تحفة .
المقادير
- 1/2 كيلو رنجه
- 1/4 كيلو طماطم
- 1/4 كيلو خيار
- بصله كبيره
- طحينه
- لمون
طريقه التحضير
نحط الرنجه علي النار شويه ونقلبها في طاسه علي الجمبين وبعد كده بنضف الرنجه كويس من الشوك ال فيها ونقطعها حتت صغيره وبعد كده نقطع البصله و الخيار و الطماطم حتت صغيره ونحطهم علي الرنجه و بعد كده نحط الطحينه و نعصر اللمون عليها و نقلب و بالف هنا .