الفول الأكلة الشعبية الى لازم تكون معنا فى فطار أو غداء أو حتى عشاء وكلنا تعملوا بطرق مختلفة بالصلصة وبالسدوق وبالطحينة لكن انهاردة حنعمل طريقة مختلفة شوية وشهية فى الفرن .
المقادير
- فول مدمس
- برام
- خيار
- طماطم
- فلفل اخضر
- بصل بودر وثوم بودر
- البهارات المتوفرة للفول حسب الحاجة
- زبدة او سمن
- ٢بيضة
طريقة التحضير
حنجيب البرام وحنحط فئة الفول المدمس فول جاهز من الى بنشترية فول قدره وحنهرس الفول كويس وحنحط الخيار والطماطم والفلفل قطع صغيرة ونفضل نقلب حتى الامتزاج ونضيف معلقة سمنة أو زبدة كبيرة تنكسرعليها البيض وندخلها الفرن لحد ما البيض يستوى كدة يبقى معانا احلى برام فول شهى وجميل وطعم روعة وبألف هنا.