recent
أخبار ساخنة

طريقة عمل الشورما (لحمة - فراخ)



الشورما من الذ الاكلات العربية المميزة بالطعم والنكهات الخاصة بكل الدول العربية لانها تعتمد على التوابل العربية الى بتدى الاكل طعم جميل ولذيذ مهنا انهاردة حنعرف نعمل الشورما فى البيت من غير ما نشتريه من المحلات وكلنا عارفين اكل البيت من حيث نضافة الاكل ومصر اللحوم او الفراخ والطريقة دية تنع للفراخ او اللحمة.

المكونات

  • 1/2كيلو لحمه مقطعه صغير.
  • 2 بصله متوسطه مقطعه صغير.
  • فلفل متقطع صغير.
  • زيت
  • بهارات (ملح فلفل اسمر شطه كمون كوزبره توم بودره بصل بودره جنزبيل قرفه)

طريقة التحضير

يخلط جميع المكونات في بولا كبيره و نسبها في التلاجه ساعه  وبعد كده علي النار تستوي بحبه زيت لحد ما تستوى وحتلاقى احلى اكله وبالف هنا.



google-playkhamsatmostaqltradent